top of page

SPLNĚNÉ SNY, které mě ani ve snu nenapadly

Bylo mi asi 20, když jsem poprvé vzala do ruky knihu od Bryana Petersona. S nadšením a hlasitým wow! za každou otočenou stránkou jsem knihou listovala a obdivovala, jak tohle může nafotit.

A kdyby mi tenkrát někdo řekl, že se jednou o takové fotky budu v jeho škole pokoušet a sám Bryan mi k nim bude dávat zpětnou vazbu a co víc, že se dokonce s Bryanem osobně setkám, pomyslela bych si, že asi spadl z višně, na které rostou zlatá jablka a neví, co povídá. Nu a představte si, žádný učený z višně nespadl a o několik let později se tak, věřte nebo ne, opravdu stalo! A já radostí ze splněného - tenkrát v knihkupectví nevysloveného - přání, skákala vedle Bryana do vzduchu...


(c) Patrik Banas

A kdyby mi tenkrát při listování knihou Naučte se exponovat kreativně někdo řekl, že jednou budu v Online Škole Perfektní Fotografie Bryana Petersona nejen studentem, ale dokonce i spoluinstruktorem, navíc po boku skvělého fotografa Patrika Banase, poslala bych ho vyprávět fantazijní příběhy někomu jinému.


Život však někdy píše i sci-fi scénáře a plní sny, co vás ani v nejbláhovějším snu nenapadnou. A tak s veškerou pokorou a zodpovědností vděčně přijímám nabídku a od září se společně s Patrikem těším na studenty kurzu Naučte se exponovat kreativně 1.



Pojďte do toho s námi, začínáme 4.9.!  Více informací ZDE.



bottom of page